Цей вчитель - мій авторитет!!! - Форум
| Цей вчитель - мій авторитет!!! | | Дата:
Вівторок, 11.03.2008, 03:50 | Повідомлення № 1
| oa37_kii | |
Мені подобалось вчитися. Всіма своїми базисними знаннями я зобов'язаний вчителям. В цьому їх велика заслуга. Для мене взірцем викладача були і залишились: 1. Лисюк Зоя Аркадівна, як чудовий педагог, фахівець своєї справи, людина, що може донести знання до дітей, яким не так легко даються математичні науки. Самому розуміти науку і зуміти передати її іншому - це і є мистецтво вчителя. 2. Смиковський Микола Миколайович, як людина, яка завжди до всіх учнів ставиться об'єктивно, і не суттєво, чи то є "двіяшник" чи "відмінник", чи його власна дочка , якщо не знаєш речення, як правило закінчувалось на: "...Один бал. Сідай..." - Оце правильно.
"Умный учится на чужих ошибках..." Продукты от Microsoft: век живи, век учись.
Повідомлення відредагував:
|
|
|
| |
Осавул
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 1
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Вівторок, 25.03.2008, 22:45 | Повідомлення № 2
| grek | |
Погоджуюся, педагогічний колектив у Червоноармійській школі чудовий, але якщо не вчитися то всі вчителі будуть здаватися жахливими!Я вчитися не люблю, тому IMHO не всі вчителі є суб'єктивними!Існують такі педагоги, котрі звиклись з думкою, що ти двієшник, і тому надалі ставлять негативні (IMHO) оцінки!
|
|
|
| |
| |
| |
Група:
Видалені
| |
«
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Середа, 26.03.2008, 03:05 | Повідомлення № 3
| oa37_kii | |
Спочатку треба працювати на "завоювання авторитету", потім він працюватиме на тебе - і нема проблем - просто треба мати терпіння і мати БАЖАННЯ (силу волі) вчитися.
|
|
|
| |
Осавул
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 1
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Субота, 12.04.2008, 18:35 | Повідомлення № 4
| Fhfc | |
[color=blue][font=Optima] А мені найбіль подобається ЛІНЕВИЧ ВАЛЕНТИНА ОЛЕКСАНДРІВНА класна вчителька строга але справедлива.
|
|
|
| |
Джура
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 0
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Неділя, 13.04.2008, 00:29 | Повідомлення № 5
| oa37_kii | |
Часом не класний керівник в тебе була???
|
|
|
| |
Осавул
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 1
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Середа, 30.04.2008, 11:53 | Повідомлення № 6
| EnAndry | |
А на мою думку, всі вчителі в нашій школі заслуговують на повагу та на розуміння. У кожного з нас була улюблена вчителька(вчитель), і говорити про когось конкретно, на мою думку, некоректно. Звичайно, не всі вчителі користуються повагою серед учнів, але це можна зрозуміти, адже всі ми люди, і кожному з нас властиво робити помилки.
|
|
|
| |
Військовий старшина
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 2
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Субота, 03.05.2008, 04:26 | Повідомлення № 7
| oa37_kii | |
ІМНО дивись сюди
|
|
|
| |
Осавул
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 1
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Неділя, 25.05.2008, 20:04 | Повідомлення № 8
| Радчук | |
Я думаю майже всі вчителі заслуговують поваги але є такі яких треба товктиногами по ребрах та гнати сраним чоботом!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| |
Джура
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 0
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Вівторок, 17.06.2008, 17:49 | Повідомлення № 9
| Гриша | |
EnAndry, ти добра людина!!
|
|
|
| |
| |
| |
Група:
Видалені
| |
«
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Четвер, 10.07.2008, 17:03 | Повідомлення № 10
| maxinet | |
Я на даний момент навчаюся в ЖДТУ(житомирський політех), до 9-го класу навчався в нашій школі, потім ще рік в ЖАДК(автодорожній коледж). В житті мені довелося познайомитися з багатьма викладачами. І я з впененістю можу сказати, що такої кількості розумних і головне добрих людей я не де не зустрів. В Житомирі я не знаю жодної школи, яка була б краще нашої. Звичайно хороших шкіл багато, але всі вони профільовані, тобто в певній школі натиск здійснюється на певну групу предметіві тому учні однієї краще знають англійську мову(23 наприклад), іншої - хімію з біологією і т.д. Вся проблема полягає в тому, що не всі учні сприймають і ще гірше, коли не хочуть поглинати потік тих знань, який на них цілющим джерелом "ллється". Школа, я вважаю не повинна бути профільованої - це завдання ВНЗ, вона повинна давати мінімум знань "по всіх сферах життя". Під час навчання я з повагою відносився до абсолютно всіх викладачів, по крайній мірі, коли закінчував 9 клас, звичайно періодично бувало незадоволення одними, а згодом іншими, але це швидко проходило. Школа з університетом - це золоті наші роки, а особливо школа, і лише закінчивши її ти по справжньому починаєш цінувати все те, що ти колись мав, але розумієш, що цього не повернути. В нашій школі відносини між вчителями були в режимі діалогу, тобто вчителі вступали в дискусію з учнями і показували повагу їх точки зору, звичайно були і певні виключення, але дуже рідко.
Життя триває :-)
|
|
|
| |
Хорунжий
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 1
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Вівторок, 07.10.2008, 21:07 | Повідомлення № 11
| fedir | |
Це чутки, чи правда, що в нашій школі вчитель(ка) розбила носа учню?
|
|
|
| |
Осавул
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 0
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Середа, 17.12.2008, 01:52 | Повідомлення № 12
| tra_007 | |
А на скільки доцільно розподілити учнів в класі на "5" з якими займатися кожного уроку, на "4" звертати свою дорогоцінну увагу інколи, а на "3,2" - іх неіснує!!!!!! Змінилася вчителька і я трішечки пізнав АНГЛІЙСЬКУ!!! Потім облом нас повернули до СТАРОЇ!!!! І нас забули!!!!Як наслідок з англ я на ви(правда комп допоміг, але основ невистачее)! Хоча були і інші випадки які протилежні тому який я навів вище. Та це проблема методики викладання самого викладача, а не школи! Одні будуть видивлятися в будь-якому "куску грязюки" навіть найменші вкраплення "золота", а іншим тільки і працювати з "самородками"!!! ЗІ: ДАК ДЕ ПРАВДА ТО???Добавлено (17.12.2008, 01:52) --------------------------------------------- цікаво а якщо закинути сюди опитування з метою оцінки діяльності окремо взятого вчителя??? Ваша думка???
|
|
|
| |
Джура
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 0
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Неділя, 31.01.2010, 13:06 | Повідомлення № 13
| Якби_ви_знали | |
На мою думку, то вчителі не повинні працювати в школі більше десяти років, бо в такій школі, як у нас дах може поїхати!
|
|
|
| |
Козак
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|
« 0
»  | |
| |
Статус:
| |
|
|
| |
|
|
| | | Дата:
Неділя, 31.01.2010, 15:27 | Повідомлення № 14
| blvo | |
Згоден, з такими учнями, дах може рванути...
|
|
|
| |
Полковник
| |
| |
Група:
Користувачі
| |
|